Lajme nga Bota e Showbizit

Breaking

Wednesday, September 18, 2019

Shihni si fiton para 23 Vjecarja e Bukur


Lottie Miles, një grua 23-vjeçare që jeton në Mbretërinë e Bashkuar, fiton 3,000 paund në muaj   duke ndarë selfie në dhomën e saj të gjumit.


Fenomeni britanik dha përgjigjen e mëposhtme në pyetjen se si e shikonte familja e tij:


"Familja ime e di që po e bëj këtë punë. Unë tashmë i thashë nënës time. Babai im ka një bar dhe dikush që punon në bar i tha babait tim. Ai në fillim ishte i zemëruar, por tani nëna dhe babai im janë të qetë. Edhe gjyshja ime më mbështet."


Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

No comments:

Post a Comment